Bespaar kosten en spaar het milieu met LPG-installaties voor hybride voertuigen

Hybride voertuigen zijn steeds populairder vanwege hun lage brandstofverbruik en verminderde uitstoot. Maar wat als je nóg meer wilt besparen op brandstof en tegelijkertijd het milieu wilt sparen? Dan is een LPG installatie de perfecte oplossing!

Zavoli is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling van LPG installaties. Met de nieuwste generatie Bora Advance-systeem voor benzine directe injectie voertuigen is het nu ook mogelijk om hybride auto’s om te bouwen naar LPG. Dit betekent dat veel nieuwe modellen van Audi en Volkswagen op de lijst staan voor ombouw.

Door je hybride voertuig om te bouwen naar LPG, bespaar je niet alleen op brandstofkosten, maar het is ook nog eens beter voor het milieu. LPG stoot namelijk minder schadelijke stoffen uit dan benzine of diesel. Bovendien is LPG doorgaans goedkoper dan benzine of diesel.

Benieuwd of jouw hybride voertuig kan worden omgebouwd naar LPG? Download dan de lijst met voertuigen die geschikt zijn voor ombouw:
https://www.vanmeenen.com/wp-content/uploads/2023/04/Lista-vetture_Rev.-07-del-14-02-2023-1.pdf.

Kortom, overweeg je een hybride auto aan te schaffen? Dan is het zeker de moeite waard om ook te kijken naar de mogelijkheid om deze om te bouwen naar LPG. Bespaar kosten én draag bij aan een beter milieu!