Contact en openingsuren

Online afspraak

Maak onine een afspraak voor:

U ziet direct beschikbare tijden voor uw afspraak. De afspraak kan u nadien zelf ook nog aanpassen.

Als u online geen geschikte datum en tijd kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zullen ons best doen om een afspraak te regelen die past bij uw planning.

Voor de installatie van een nieuwe CNG- of LPG-kit (om te rijden) neemt u beste telefonisch of per e-mail contact opnemen. We hebben hiervoor nog geen online agenda.

Telefoon en email

Tel: +3293786823 – Email: vanmeenen@vanmeenen.com

Andy Van Meenen – Tel./Whatsapp +32495240882
Voor bestellingen LPG-onderdelen, afspraken of info CNG-keuring.
Bestellingen mag je rechtstreeks mailen naar order@vanmeenen.com of bestel via onze webshop.

Ives Van Meenen – Tel./Whatsapp +32474335656 – Email: ives@vanmeenen.com
Voor offerte of informatie over een nieuwe LPG-installatie, CNG-installatie of technische informatie over onze producten.

Kristof Van Meenen – Tel. +32475815037
Voor technische ondersteuning of opvolging werken aan uw auto.

Adres en facturatie

LPG Techniek Van Meenen bvba
Peperstraat 1, 9900 Eeklo
België

Ons adres op Google.

B.T.W.-nummer en EORI-nummer: BE0472759093
RPR Gent

Openingsuren

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden werken wij op afspraak. U kunt uw auto na afspraak ook buiten de openingstijden bij ons brengen.

Voor herstellingen is het altijd nodig om een afspraak te maken. Voor vragen of een prijsopgave is een afspraak niet nodig. Als u LPG-onderdelen wilt ophalen uit onze webshop, dan is een afspraak ook niet vereist.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanuit Gent-Sint-Pieters vertrekt elk uur een trein naar Eeklo. Meestal is dit 20 na het uur. Tijdens de spits zijn er meer treinen.

Er is ook een zeer frequente verbinding per bus tussen Gent, Eeklo en Brugge.

Overnachting

Eeklo is zeer populair als uitvalsbasis naar Gent, Brugge en naar de Belgische kust. Ook om te fietsen is het een ideale omgeving. Voor een overnachting kunnen wij Hotel Shamon in Eeklo aanbevelen.

Gratis parking voor motorhomes

U kunt steeds overnachten op onze parking. Laat ons vooraf iets weten, dan kan je op onze afgesloten parking staan.

Er is ook een zeer aangename camperplaats in Eeklo aan de jachthaven. De prijs bedraagt 10 euro per nacht voor 2 personen.

Andere informatie

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn geldig op al onze leveringen.

Levertijden
Alle onderdelen weergegeven op deze website zijn leverbaar uit voorraad en kunnen ook worden afgehaald. Bestellingen op werkdagen voor 16 uur worden in principe de volgende werkdag geleverd (in België en Nederland). Voor de verzending werken wij met GLS. Na de verzending krijg je per email een bevestiging met het trackingnummer. Je krijgt daarbij de gelegenheid om de leveropties aanpassen en het pakket op een andere locatie of in een GLS Parcelshop laten leveren.
Paketten van meer dan 30 kg en paletten worden dezelfde dag verzonden indien besteld voor 12 uur. Voor België en Nederland werken wij met GLS Freight.

Klachtafhandeling
Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben je dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Hoe nu verder?
We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst door rechtstreeks te bellen met mij (Ives Van Meenen) op het nummer 0474335656 (vanuit Nederland 0032474335656). Je kan mij ook bereiken per email ives@vanmeenen.com.

Herroepingsrecht
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de levering ontvangen hebt. Je mag het product naar ons terugbrengen of terugsturen. De verzendkosten voor de terugzending zijn ten laste van de consument.

Geschillencommissie
Ben je niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht? Je kan deze dan neerleggen bij de Consumenten Ombudsdienst (zie https://www.consumentenombudsdienst.be/nl). Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).