Contact en openingsuren

Online afspraak

Maak hier online een afspraak: lpg.youcanbookme.com

U ziet onmiddellijk wanneer er plaats is.

Telefoon en email

Tel: +3293786823 – Email: vanmeenen@vanmeenen.com

Ives Van Meenen – Tel./Whatsapp +32474335656 – Email: ives@vanmeenen.com
Voor het magazijn (onderdelen bestellen), graag direct bellen naar Ives of Andy (niet naar het algemeen nummer). Bestellingen mag je rechtstreeks mailen naar order@vanmeenen.com.
U kan ook bij Ives terecht voor een offerte voor een LPG-installatie of voor een herstelling.

Andy Van Meenen – Tel. +32495240882
Enkel voor magazijn.

Kristof Van Meenen – Tel. +32475815037
Bel Kristof voor technische ondersteuning of indien u wenst te weten hoe ver het staat met uw auto.

Adres en facturatie

LPG Techniek Van Meenen bvba
Peperstraat 1, 9900 Eeklo
België

Ons adres op Google.

B.T.W.-nummer en EORI-nummer: BE0472759093
RPR Gent

Openingsuren

Maandag – Vrijdag 9:00-12:00; 14:00-17:00
Buiten de openingsuren: op afspraak. U kan de auto steeds brengen na de openingsuren na afspraak.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanuit Gent-Sint-Pieters vertrekt elk uur een trein naar Eeklo. Meestal is dit 20 na het uur. Tijdens de spits zijn er meer treinen.

Er is ook een zeer frequente verbinding per bus tussen Gent, Eeklo en Brugge.

Overnachting

Eeklo is zeer populair als uitvalsbasis naar Gent, Brugge en naar de Belgische kust. Ook om te fietsen is het een ideale omgeving.

Contacteer ons gerust om een overnachting voor u te boeken. Wij kennen enkele zeer goede adressen.

Gratis parking voor motorhomes

U kunt steeds overnachten op onze parking. Laat ons vooraf iets weten, dan kan je op onze afgesloten parking staan.

Er is ook een zeer aangename camperplaats in Eeklo aan de jachthaven. De prijs bedraagt 10 euro per nacht voor 2 personen.

Andere informatie

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn geldig op al onze leveringen.

Levertijden
Alle onderdelen weergegeven op deze website zijn leverbaar uit voorraad en kunnen ook worden afgehaald. Bestellingen op werkdagen voor 16 uur worden in principe de volgende werkdag geleverd (in België en Nederland). Voor de verzending werken wij met GLS. Na de verzending krijg je per email een bevestiging met het trackingnummer. Je krijgt daarbij de gelegenheid om de leveropties aanpassen en het pakket op een andere locatie of in een GLS Parcelshop laten leveren.
Paketten van meer dan 30 kg en paletten worden dezelfde dag verzonden indien besteld voor 12 uur. Voor België en Nederland werken wij met GLS Freight.

Klachtafhandeling
Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben je dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Hoe nu verder?
We lossen je klacht graag op. Dat lukt het snelst door rechtstreeks te bellen met mij (Ives Van Meenen) op het nummer 0474335656 (vanuit Nederland 0032474335656). Je kan mij ook bereiken per email ives@vanmeenen.com, Skype (ivesvanmeenen) of Messenger (ivesvanmeenen).

Herroepingsrecht
De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de levering ontvangen hebt. Je mag het product naar ons terugbrengen of terugsturen. De verzendkosten voor de terugzending zijn ten laste van de consument.

Geschillencommissie
Ben je niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht? Je kan deze dan neerleggen bij de Consumenten Ombudsdienst (zie https://www.consumentenombudsdienst.be/nl). Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).