Nieuw Servicepunt voor LPG Gaskachels Provence in Genk

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze partner, Autogas Genk, voortaan een officieel servicepunt is voor de aankoop en service van uw Provence gaskachels. U kunt hen bezoeken om de kachels in actie te zien. Het deskundige team van Autogas Genk staat klaar om u te voorzien van alle nodige uitleg en ondersteuning bij de werking van deze toestellen.

Autogas Genk bevindt zich op Horizonlaan 22 (Zwartberg Industrie), 3600 Genk. U kunt hen bereiken via 0477 24 19 02 of 089/20.97.31. Bezoek hun website op https://www.autogasgenk.be.

De Provence Mat Zwart gaskachel is direct leverbaar uit voorraad. Andere modellen en kleuren van de Provence of Manhattan gaskachels zijn op bestelling verkrijgbaar.

Over de LPG Gaskachel Provence

De Provence is een unieke, CE-gekeurde sfeerkachel die brandt op propaangas. Deze mobiele gaskachel heeft geen afvoer nodig en is veilig voor zowel binnen- als buitengebruik. Nu komt hij met een gratis gasdrukregelaar.

LPG Techniek Van Meenen bvba is de officiƫle importeur van de Provence en Manhattan gaskachels, geproduceerd door Universal Innovations in Ierland.

Voor meer informatie over de specificaties, veiligheidskenmerken, en het gebruik en onderhoud van de Provence gaskachel, kijk op onze webshop:
https://shop.vanmeenen.com/nl/camping_outdoor-12/verwarming-&-bbq-63/gaskachel—portable-gas-fire-provence-mat-zwart-876.

Voor alle vragen en technische ondersteuning, kunt u altijd rekenen op LPG Techniek Van Meenen. Wij bieden levenslange gratis technische ondersteuning voor alle gaskachels die we importeren.