LPG installateur

Een professionele LPG-installateur in uw buurt

Een professioneel ingebouwde LPG-installatie is veilig en bedrijfszeker. Vertrouw daarom de inbouw van een LPG-installatie toe aan LPG Techniek Van Meenen of aan één van zijn dealers.

LPG VAN MEENEN en zijn dealers kunnen de inbouw van de installatie op een vakbekwame wijze verzorgen. Er is beslist wel een dealer bij u in de buurt.

Vul onderstaand formulier in en een LPG-installateur uit uw buurt neemt weldra met u contact op:

Totale kwaliteitsgarantie

Alle dealers van LPG Techniek Van Meenen garanderen u:

– dat de inbouw van uw LPG installatie beantwoordt aan de VM-Total Quality-normen, strenger dan de bestaande wettelijke normen;

– dat alle onderdelen gebruikt voor de LPG-installatie aan de hoge VM Total Quality-normen beantwoorden en bovendien R67-01 gecertifieerd zijn.

Alle VM-Dealers worden permanent bijgeschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwe systemen en technieken. Daardoor beschikken zij over een grondige up-to-date productkennis en -vaardigheid op het gebied van autotechniek in het algemeen en over onze eigen producten in het bijzonder.

Daarenboven genieten de VM-Dealers van een sublieme after-sales support. Indien problemen telefonisch niet kunnen worden opgelost komt er een technieker van LPG Van Meenen langs of wordt de wagen onderzocht in het onderzoekscentrum van LPG Van Meenen. Hier garandeert LPG Van Meenen een zeer snelle service.

Een snelle service wordt ondersteund door een uitstekende logistieke performantie. LPG Techniek Van Meenen heeft sinds 2001 een 99,8% on-time delivery performance. Dit betekent dat 99,8 % van de goederen die werden besteld geleverd worden op de volgende werkdag na de bestelling.

De provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant en de agglomeratie Rijssel (Frankrijk) bedienen wij zelfs binnen de 2 uur na bestelling. Wij verzeo

Erkend door FOD Mobiliteit en Vervoer

Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer

Onze dealers zijn erkend LPG-installateur door de FOD Mobiliteit en Vervoer. Het erkenningsnummer van LPG Techniek Van Meenen bvba is LPG 080.

Waarom kiezen voor ons?

Als berijder van een door ons omgebouwde auto zult u merken:

– dat er geen verschil waarneembaar is tussen het rijden op benzine of LPG;
– dat er geen extra onderhoud of afstelling noodzakelijk is en u zich dus kunt houden aan de oorspronkelijke service intervallen;
– dat er geen risico op back-fire is bij de gasinjectiesystemen;
– dat het systeem ongevoelig is voor omgevingsfactoren als warmte, koude, droogte, vochtigheid en hoogte;
Voor verschillende merken hebben wij ruimtebesparende ringtanks beschikbaar, die op de plaats van het reservewiel worden gemonteerd.

Naast het feit dat u geld zult sparen aan onderhoud en verbruik, zal u dat ook nog eens doen bij de installatie. De installatiekosten zijn buiten de prijzen van de concurrentie. LPG Techniek Van Meenen importeert rechtstreeks. Doordat wij zonder tussenleveranciers werken bespaart u zich al hun commissies. Laat u online een prijsofferte m aken en uw voordeel berekenen.