Uw Lokale LPG Specialist

Ontdek de voordelen van een professioneel geïnstalleerde LPG-installatie bij LPG Techniek Van Meenen. Wij bieden veilige en efficiënte oplossingen, ondersteund door ons netwerk van deskundige dealers.

LPG Techniek Van Meenen: Expertise Dichtbij Huis

Kies voor de expertise van LPG Techniek Van Meenen en zijn netwerk van dealers voor de installatie van uw LPG-systeem. Wij garanderen vakmanschap en zijn altijd dichtbij voor service op maat.

Laat ons u helpen met een op maat gemaakte offerte voor uw LPG-installatie.

Prijsofferte LPG installateur in uw buurt.

Ongeëvenaarde Kwaliteitsbelofte

Bij LPG Techniek Van Meenen verbinden we ons ertoe om:

  • Installaties uit te voeren volgens de strenge VM-Total Quality-normen, die de wettelijke normen overstijgen.
  • Uitsluitend onderdelen te gebruiken die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en R67-01 gecertificeerd zijn.

Onze dealers zijn continu in training om up-to-date te blijven met de laatste technologieën en systemen, waardoor zij uitzonderlijke kennis en vakmanschap kunnen leveren.

After-Sales Support van Topniveau

Ervaar ongeëvenaarde after-sales support. Bij problemen bieden wij directe assistentie, inclusief bezoeken van onze technici of analyses in ons onderzoekscentrum voor een snelle oplossing.

Snelle Levering Gegarandeerd

Sinds 2001 levert LPG Techniek Van Meenen met een 99,8% succesratio op de volgende werkdag. In geselecteerde regio’s leveren we zelfs binnen twee uur.

Erkend door FOD Mobiliteit en Vervoer

Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer

Onze dealers zijn erkend LPG-installateur door de FOD Mobiliteit en Vervoer. Het erkenningsnummer van LPG Techniek Van Meenen bvba is LPG 080.

Waarom kiezen voor LPG Techniek Van Meenen?

Met een LPG installatie van Van Meenen:

  • Geen merkbaar verschil tussen rijden op benzine of LPG.
  • Geen extra onderhoud nodig, blijf bij uw reguliere service-intervallen.
  • Risicovrij dankzij geavanceerde gasinjectiesystemen, geen kans op backfire.
  • Bestand tegen alle omgevingsfactoren.

LPG Techniek Van Meenen is erkend als de grootste distributeur van LPG- en CNG-installaties in West-Europa. Dankzij onze omvangrijke operatie zijn we in staat om onze klanten de scherpste prijzen op de markt te bieden. Onze expertise reikt verder dan de verkoop in het monteren van LPG-installaties; we zijn een vooraanstaand opleidingscentrum voor LPG-installateurs wereldwijd. Met opleidingen die over verschillende continenten worden aangeboden, brengen we de nieuwste technieken en kennis direct naar de professionals in het veld.

Door te kiezen voor LPG Techniek Van Meenen, profiteert u van onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit. Onze leidende positie in de industrie stelt ons niet alleen in staat om concurrerende prijzen te bieden, maar garandeert ook dat u toegang heeft tot de meest geavanceerde technologieën en installatiemethoden die beschikbaar zijn. Dit betekent dat u, als onze klant, altijd verzekerd bent van de beste service, ondersteuning en producten op de markt.

Ons wereldwijde opleidingsprogramma zorgt ervoor dat alle installateurs die door ons getraind zijn, voldoen aan de hoogste standaarden van vakmanschap en kennis. Dit heeft een directe impact op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de installaties die wij leveren. Kortom, door te kiezen voor LPG Techniek Van Meenen, kiest u voor een partner die leidt in prijs, kwaliteit, en innovatie. U bent bij ons gegarandeerd beter af.