LPG installatie Porsche – voor welke modellen kan het?

Porsche 911

Bij een Porsche 911 zijn in principe de oudere modellen mogelijk met multipoint injectie. Er is echter alleen plaats voor een tank op de achterzetel. De achterzetel verdwijnt dus in dat geval. De nieuwere modellen (vanaf 2007) zijn met een directe injectiemotor uitgerust en kunnen niet worden uitgerust met een LPG installatie.

Porsche Cayenne

De Porsche Cayenne is het meest populair voor LPG of CNG.

Het eerste model van de Porsche Cayenne is een multipoint injectie. Voor dit model is zowel LPG als CNG mogelijk. Deze Cayenne werd gemaakt tot 2007.

Van het nieuwere model zijn onderstaande motorisaties mogelijk. Let op, het dient te gaan om dezelfde motor. Bij twijfel contacteert u ons best vooraf, vooraleer de auto aan te kopen.

Andere modellen

Voor andere modellen zoals de Porsche Panamera, Porsche Macan, Porsche Cayman…

Gaat het om een ouder model gemaakt voor 2007, dan is het meestal wel mogelijk om de motor om te bouwen maar we moeten bekijken of er plaats is voor de LPG tank.

Gaat het om nieuwere modellen met directe injectie, hoe ermee rekening dat alleen de motorisaties zoals in de lijst van de Porsche Cayenne (hierboven) omgebouwd kunnen worden naar LPG. Andere motorisaties met een directe injectiemotor zijn dus niet mogelijk. Daarnaast dient ook bekeken te worden of er plaats is voor de LPG tank. Vaak zal dit