Ga groen en bespaar geld met de Zavoli BORADVANCE LPG-installatie

Wilt u uw benzinevoertuig milieuvriendelijker en efficiënter maken en tegelijkertijd geld besparen? LPG Techniek Van Meenen heeft de perfecte oplossing voor u: de Zavoli BORADVANCE LPG-installatie.

Onze BORA DIRECT-systemen zijn geschikt voor de modernste benzinemotoren met directe injectie en behoren tot de meest geavanceerde technologieën op de markt. Met deze systemen profiteert u van diverse voordelen, zoals een verbeterde brandstofefficiëntie en lagere uitstoot van schadelijke stoffen.

De LPG-installatie van Zavoli Boradvance werkt door gas te injecteren in de motor van uw voertuig in plaats van benzine. Dit zorgt voor een schonere verbranding en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. De installatie is ontworpen om samen te werken met moderne benzinemotoren met directe injectie en is eenvoudig te installeren zonder dat er grote wijzigingen aan uw voertuig nodig zijn. Het gas wordt ingespoten via het inlaatspruitstuk en zorgt voor een verbeterde brandstofefficiëntie, waardoor u geld kunt besparen op brandstofkosten. De LPG-installatie van Zavoli Boradvance biedt een geavanceerde technologie die uw voertuig efficiënter en milieuvriendelijker maakt, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Met de Zavoli Bora Advance LPG-installaties kunt u niet alleen geld besparen op brandstofkosten, maar ook bijdragen aan een schonere en gezondere omgeving. Wij bieden een uitgebreide lijst aan met beschikbare kits voor verschillende soorten voertuigen, zodat u altijd een geschikte oplossing kunt vinden voor uw voertuig.

Aarzel niet langer en upgrade uw benzinevoertuig vandaag nog met Zavoli Bora Advance LPG-installaties. Vraag hier online een offerte aan.