Nieuwe kits Europegas met zeer laag benzinevebruik voor SsangYong 1.500 cc directe injectie

Als je op zoek bent naar een manier om de brandstofkosten van je SsangYong 1500cc te verlagen, dan is een LPG-kit van SsangYong misschien wel de oplossing. Hier zijn enkele voordelen van de LPG-kit van SsangYong:

  1. Zeer laag benzineverbruik: Met een LPG-kit van SsangYong kun je tot wel 60% besparen op je brandstofkosten. Dit is vooral handig als je veel rijdt, bijvoorbeeld voor je werk of voor lange afstanden.
  2. Rijprestaties blijven behouden: Een van de grootste voordelen van een LPG-kit van SsangYong is dat de rijprestaties van je auto niet veranderen. Het verschil tussen rijden op LPG en rijden op benzine is niet merkbaar. Je kunt dus gewoon blijven genieten van de rijervaring van je SsangYong.
  3. Europegas is de partner bij voorkeur van SsangYong: SsangYong werkt samen met Europegas voor LPG- en CNG-installaties. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de LPG-kit.
  4. Snelle inbouw: De inbouw van een LPG-kit van SsangYong gaat beduidend sneller dan bij andere merken LPG-installaties. Dit komt doordat alle stekkers voorgemonteerd zijn op de kabelboom. Hierdoor is er een belangrijke tijdsbesparing bij de montage, wat uiteraard ook in het voordeel speelt van de prijs naar de eindklant.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om te besparen op je brandstofkosten zonder in te leveren op rijprestaties, dan is een LPG-kit van SsangYong zeker het overwegen waard. Met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Europegas en de snelle inbouw, is het een slimme investering voor elke SsangYong-eigenaar.

Info voor de LPG installateur

Europegas heeft een nieuwe kit ontwikkeld voor SsangYong met een lager benzineverbruik. Het nieuwe type LPG computer is te herkennen aan de achterkant: v4.0-2P (computer versie 4.0.-2P).

Deze kits zijn leverbaar voor de SsangYong Korando en Tivoli met directe injectiemotor 1.500 cc.

Deze kits zijn dedicated met voorgemonteerde fiches. In de nieuwe kit zit een fiche voor de onderbreking van de benzinepomp:

Alle nieuw bestelde kits worden standaard uitgeleverd met de nieuwe computer.

Voertuigen die in het verleden gemonteerd worden kunnen geüpgradet worden naar de nieuwe computer. Neem met ons contact op voor meer informatie.

Onmiddellijk leverbaar

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat onze nieuwe Europegas LPG-kits nu direct besteld kunnen worden op onze webshop. Als u nog geen login heeft, kunt u uw login met dealer korting aanvragen. Na het inloggen kunt u bestellen tegen nettoprijzen. Bezoek onze webshop via deze link: https://shop.vanmeenen.com/nl/zoeken?q=ssangyong