Wat zijn de voordelen van Flashlube Valve Saver?

Flashlube Valve Saver is een additief dat speciaal is ontwikkeld om de kleppen en klepzittingen van voertuigen die op LPG, CNG of biobrandstoffen rijden te beschermen. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Flashlube Valve Saver:

  1. Bescherming van kleppen en klepzittingen: Het belangrijkste voordeel van Flashlube Valve Saver is dat het de kleppen en klepzittingen beschermt tegen slijtage en schade veroorzaakt door de verhoogde temperaturen en verminderde smering bij het gebruik van LPG, CNG of biobrandstoffen.
  2. Verlenging van de levensduur van de motor: Door het beschermen van de kleppen en klepzittingen helpt Flashlube Valve Saver om de levensduur van de motor te verlengen en dure reparaties te voorkomen.
  3. Verbeterde prestaties: Flashlube Valve Saver helpt de motor soepeler en efficiënter te laten lopen, wat resulteert in betere prestaties en een lager brandstofverbruik.
  4. Vermindering van uitlaatemissies: Flashlube Valve Saver helpt om de uitlaatemissies te verminderen door het verbrandingsproces te verbeteren en de vorming van schadelijke afzettingen in de motor te verminderen.
  5. Compatibiliteit: Flashlube Valve Saver is compatibel met alle soorten voertuigen en motoren die op LPG, CNG of biobrandstoffen rijden, ongeacht het merk of model van het voertuig.
  6. Eenvoudige toepassing: Flashlube Valve Saver kan eenvoudig worden toegevoegd aan de benzinetank of kan geinjecteerd worden via de Flashlube kit.

Kortom, Flashlube Valve Saver is een waardevol additief voor voertuigen die op alternatieve brandstoffen rijden, omdat het helpt om de kleppen en klepzittingen te beschermen, de levensduur van de motor te verlengen en de algehele prestaties van het voertuig te verbeteren.

Heeft het zin om Flashlube Valve Saver te gebruiken, ook voor voertuigen die niet gevoelig zijn voor de kleppen bij het rijden op LPG?

Hoewel Flashlube Valve Saver voornamelijk is ontwikkeld voor voertuigen die gevoelig zijn voor kleppenslijtage bij het rijden op LPG, kan het ook voordelen bieden voor voertuigen die doorgaans niet gevoelig zijn voor dit probleem. Het gebruik van Flashlube kan enkele voordelen opleveren, zelfs voor voertuigen die niet als gevoelig worden beschouwd:

  1. Extra smering: Flashlube kan extra smering bieden voor kleppen en klepzittingen, wat helpt om de algemene slijtage van de motor te verminderen en mogelijk de levensduur van de motor te verlengen.
  2. Verbeterde prestaties: Flashlube kan helpen om de prestaties van de motor te verbeteren door het verbrandingsproces te optimaliseren, wat kan leiden tot een soepeler en efficiënter draaiende motor.
  3. Vermindering van uitlaatemissies: Door het verbrandingsproces te verbeteren en de vorming van schadelijke afzettingen in de motor te verminderen, kan Flashlube helpen om de uitlaatemissies te verminderen.
  4. Bescherming bij incidenteel gebruik van alternatieve brandstoffen: Hoewel een voertuig mogelijk niet gevoelig is voor kleppenslijtage bij normaal gebruik, kan het incidenteel gebruik van alternatieve brandstoffen zoals LPG of CNG alsnog enige slijtage veroorzaken. In dergelijke gevallen kan Flashlube enige bescherming bieden.

Hoewel de voordelen mogelijk niet zo uitgesproken zijn voor voertuigen die niet gevoelig zijn voor kleppenslijtage bij het rijden op LPG, kan het gebruik van Flashlube Valve Saver additief nog steeds enkele voordelen bieden op het gebied van prestaties, uitlaatemissies en algemene bescherming van de motor.

Bestel online op onze webshop

Bestel uw Flashlube olie online via onze webshop:
https://shop.vanmeenen.com/nl/verbruiksproducten-69/additieven-5/2,5-liter-flashlube-valve-saver-olie-715