Verbeter uw rijervaring en bespaar geld met Prins Autogas’ VSI-2.0 DI en VSI-3 DI systemen

Het aantal LPG- en CNG-systemen voor auto’s met een directe injectie (DI) brandstofsysteem groeit snel. Dankzij het uitgebreide assortiment van VSI-2.0 DI- en VSI-3 DI-systemen is Prins een pionier in de markt. Ontdek welk systeem het beste bij een specifieke auto past door de voertuigdatabase te doorzoeken. U kan de lijst downloaden via volgende link:

https://www.vanmeenen.com/wp-content/uploads/2023/03/PrinsDIAvailableDealer.pdf

Het VSI-DI-systeem: Betrouwbare en efficiënte LPG-installatie voor Directe Injectie motoren

Als pionier in de markt biedt Prins betrouwbare LPG- en CNG-systemen voor een breed scala aan voertuigen, waaronder het geavanceerde VSI-DI-systeem. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor auto’s met een Directe Injectie (DI) brandstofsysteem en is gebaseerd op het principe van Vapour Sequential Injection (VSI).

Met het VSI-DI-systeem kunt u autogas (LPG) of aardgas (CNG) dampvormig en sequentieel injecteren in een DI-motor, waardoor u profiteert van maximale prestaties en minimale emissies. Bovendien verbruikt het systeem nog maar zeer weinig benzine (<5%), waardoor u geld bespaart op brandstofkosten.

Het VSI-DI-systeem van Prins maakt gebruik van de meest geavanceerde software en hoogwaardige componenten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig. En het beste van alles? U zult geen enkel verschil merken met het rijden op benzine! Het VSI-DI-systeem biedt een naadloze en efficiënte overgang naar een duurzamere manier van rijden, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Wilt u uw auto laten ombouwen naar LPG en geld besparen op brandstofkosten? Vraag dan nu eenvoudig en snel online een offerte aan bij ons!

Ons ervaren team van specialisten staat klaar om u te voorzien van de beste LPG-installatie voor uw auto. Of u nu een nieuwe of gebruikte auto heeft, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al uw behoeften voldoen.

Met een LPG-installatie van ons kunt u niet alleen geld besparen op brandstofkosten, maar ook bijdragen aan een beter milieu door de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen. Bovendien blijven de prestaties van uw auto behouden en hoeft u geen concessies te doen aan het rijgemak.

Aarzel niet langer en vraag nu online een offerte aan voor een LPG-installatie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die aan al uw wensen voldoet.