Technische Hulp op Afstand voor LPG en CNG Systemen

Online ondersteuning voor LPG- of CNG-installaties is een cruciale dienst die wij bieden om onze klanten bij te staan met technische hulp wanneer zij het meest nodig hebben. Onze service is ontworpen om snel en efficiënt problemen op te lossen, zodat u zonder grote onderbrekingen verder kunt met uw dag.

Hoe werkt onze online ondersteuning?

Voorbereiding: Voordat u contact met ons opneemt, zorg ervoor dat uw auto correct is verbonden met de LPG-software en dat u een stabiele internetverbinding heeft. Dit stelt ons in staat om zonder vertragingen uw scherm over te nemen en onmiddellijke ondersteuning te bieden.

Eerste Contact: Neem telefonisch of via Whatsapp contact met ons op via +32474335656 voor directe technische ondersteuning. Onze ervaren technici staan klaar om u te assisteren met eventuele problemen die u ondervindt met uw LPG- of CNG-systeem.

Ontvang uw unieke code: Tijdens het gesprek ontvangt u van ons een unieke code. Met deze code kunnen wij uw scherm overnemen en meekijken op uw computer en zodoende het probleem analyseren. Vul deze code hieronder in in uw scherm.

Downloaden en Uitvoeren (1): Met de ontvangen code kunt u op onze website toegang krijgen tot de benodigde software voor online ondersteuning. Klik op “Download en uitvoeren” en volg de instructies om het downloadproces te starten.

Installatie van Software (2): Zodra de download is voltooid, opent u het gedownloade programma. Dit stelt ons in staat om op veilige wijze uw scherm over te nemen en u real-time ondersteuning te bieden.

Diagnose en Oplossing: Samen met u zullen onze technici het probleem identificeren en oplossen. We bieden ook advies om soortgelijke problemen in de toekomst te vermijden.

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, zorgen we voor een vlotte en effectieve ondersteuningssessie, gericht op het snel oplossen van uw LPG- of CNG-gerelateerde problemen.

Tarieven voor Online Ondersteuning

Onze dienst voor online technische ondersteuning onderstreept ons commitment aan klanttevredenheid en kwaliteitsservice. Voor onze gewaardeerde dealers bieden wij deze ondersteuning geheel kosteloos aan, als onderdeel van onze voortdurende inzet om onze partners te ondersteunen en hun succes te waarborgen.

Voor niet-dealers hanteren wij een tarief voor online ondersteuning. De kosten bedragen 30 euro per begonnen kwartier. Deze structuur stelt ons in staat om efficiënte en effectieve ondersteuning te bieden, zodat u snel terug kunt keren naar uw activiteiten met minimale onderbreking.

Online Betaling voor Ondersteuning Indien u gebruik wilt maken van onze online technische ondersteuning en geen dealer bent, verzoeken wij u vriendelijk om vooraf te betalen via de volgende link: Betaal hier voor online ondersteuning. Ons betalingssysteem is veilig en eenvoudig in gebruik, waardoor u snel en zonder zorgen toegang krijgt tot onze diensten.