De veelzijdige Bigas RI27J CNG-drukregelaar: een vervanging voor OEM-drukregelaars

Ben je op zoek naar een vervanger voor de OEM-drukregelaar in je voertuig? Maak kennis met de Bigas RI27J CNG-drukregelaar. Deze innovatieve drukregelaar is ontworpen om een efficiënte en kosteneffectieve vervanging te bieden voor OEM-drukregelaars, die niet meer gemaakt worden of vaak overdreven veel geld kosten.

Veelzijdige compatibiliteit

De Bigas RI27J drukregelaar is compatibel met verschillende voertuigmodellen en vervangt de originele drukregelaar in de volgende modellen:

  • Fiat Doblo, Panda, Qubo, Punto, Fiorino, Multipla, en Twin Air motoren
  • Opel Zafira, Combo, Zafira Turbo II
  • Citroën C3
  • Renault Kangoo
  • Volkswagen Touran, Caddy
  • Mercedes B200, E200 Kompressor
  • Iveco IV260, Daily 2800 cc en Daily 3000 cc

Bovendien is deze drukregelaar geschikt ter vervanging van de merken Teleflex GFi, Metatron Meta M, Meta Mon 5, Metatron ND1, Falcon, Landi Renzo.

De voordelen van de Bigas drukregelaar

De Bigas drukregelaar biedt tal van voordelen. Ten eerste kan de originele drukregelaar vervangen worden door het compatibele model van Bigas. Bovendien kost de Bigas drukregelaar slechts een fractie van een OEM-drukregelaar. Tot slot is er geen aanpassing in de software van je voertuig nodig, wat de installatie eenvoudig en handig maakt.

Beschikbaar in 4 varianten

De Bigas drukregelaar is verkrijgbaar in vier varianten, waardoor het gemakkelijk is om de juiste keuze voor jouw specifieke behoeften te vinden.

Je kan deze drukregelaars bestellen in onze webshop. Via deze tabel kan je nakijken welke drukregelaar geschikt is ter vervanging van je huidige drukregelaar.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de Bigas RI27J CNG-drukregelaar en ervaar het verschil!