Land Rover CNG

Nieuwe Land Rover Discovery nu ook beschikbaar met CNG

Nieuwe Land Rover Discovery is nu leverbaar met CNG (of aardgas). De CNG installatie werd ontwikkeld bij Van Meenen in Eeklo.

De CNG tanks worden onderaan de auto gemonteerd, je verliest dus geen plaats in de koffer. CNG vul je gemakkelijk achter het benzineklepje.

Motorisatie: Si4 Ingenium 2.0 HSE benzine automaat met 300 pk (221 KW). Deze motor komt ook voor in andere modellen van Land Rover en Jaguar. Uiteraard kunnen alle voertuigen met deze motor uitgerust worden van een LPG of CNG installatie.

Wij kunnen deze Land Rover ook ombouwen naar LPG. Van Meenen bouwt (bijna) elke motor om naar LPG of CNG. Zo ook voor deze Land Rover Discover deed niemand ons het voor. De ontwikkeling gebeurt volledig in eigen huis. Vraag een vrijblijvende offerte voor uw auto.

Deze Land Rover met CNG is verkrijgbaar bij DR Motors in Brugge

Ook andere modellen van Jaguar en Land Rover met CNG zijn verkrijgbaar bij DR MOTORS. Nieuw of 2dehands. Meer dan 200 auto’s in stock.

DR MOTORS | De Rycker BVBA
Monnikenwerve 205
8000 Brugge
https://drmotors.be/
+32 50 737 911
sales@drmotors.be

Je bespaart 5.972,68 euro aan belasting het eerste jaar

In 2020 betaal je geen verkeersbelasting en geen inschrijvingsbelasting. Het eerste jaar bespaar je dus 5972,67 euro voor de Land Rover Discovery op aardgas.

Ook interessant belastingsvoordeel met LPG

Ook met LPG heb je een interessant belastingsvoordeel. Op deze Land Rover met LPG spaar je 2582,16 euro op de totale verkeersbelasting.

Voordelige brandstofprijs

Op de kost van je brandstof bespaar je meer dan 40% ten opzicht van benzine. Lees meer…

LPG is absoluut de goedkoopste brandstof

LPG tank je momenteel al vanaf 0,241 euro per liter. Met LPG verbruik je ongeveer 15% meer dan op benzine.

Tankstation met LPG aan 0,241 euro per liter op 25 maart 2020

Plaats een reactie