Gas Geven Zonder Zorgen...

De afwerking van de LPG-installatie

Alle electrische verbindingen worden steeds gesoldeerd en voorzien van een krimpkous. Vocht en water hebben geen vat op de elektrische installatie. Ook niet na jarenlang gebruik.

De electrische installatie wordt zeer nauwkeurig afgewerkt door middel van kabelgeine. Wij gebruiken dezelfde kabelgeine als deze welke origineel in uw wagen is ingebouwd. De LPG-installatie is in vele gevallen bijna onzichtbaar.

Onderaan de wagen wordt de gasleiding geplaatst. De onderkant van de wagen wordt op de bevestigingsplaatsen volledig tegen roest behandeld met een speciale undercoating.

De plaats van de buitenvuller wordt met u besproken en wordt zo discreet mogelijk of onzichtbaar geplaatst, zodat uw wagen niet beschadigd wordt.

De brandstofkeuze schakelaar kan in de meeste gevallen op de plaats van een origineel dekseltje in het dashboard worden gemonteerd. Daardoor lijkt het alsof deze schakelaar origineel tot de wagen behoort. Wij kunnen de schakelaar eveneens onzichtbaar monteren, zoals u het wenst.

De brandstofkeuze wordt op de schakelaar weergegeven door twee LEDS: Rood voor benzine, geel voor LPG. Deze schakelaar duidt eveens de tankhoeveelheid aan via vier groene en ťťn rode LED.