LPG-inbouwers Van Meenen

Gas Geven Zonder Zorgen...

Wie is LPG Techniek Van Meenen?

Importeur en groothandelaar in LPG- installaties van verschillende merken
LPG onderzoeks- en ontwikkelingscentrum
LPG inbouwcentrum

In deze sector is het belangrijk alle technologische evoluties in de autobranche nauwgezet te volgen. Voor elke nieuw gefabriceerde wagen wordt een passend LPG systeem ontworpen. Onze Dealers worden dan ook permanent bijgeschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwe systemen en technieken. Al onze dealers beschikken op deze manier over een grondige up-to-date productkennis en -vaardigheid op het gebied van autotechniek in het algemeen en in onze eigen producten in het bijzonder. LPG Techniek Van Meenen hecht er belang aan alle kennis die nodig is voor de ontwikkeling en serviceverlening in eigen huis te hebben. Alleen zo kan er op creatieve wijze gewerkt worden aan innoverende oplossingen voor de eisen die klanten stellen. Want in een veranderende markt draagt slechts voortdurende innovatie bij tot succes. Het is niet voor niets dat wij bij bijna elke publieke Lpg-kwestie geconsulteerd worden.

LPG Techniek Van Meenen kan de resultaten van elk onderzoek onmiddellijk toepassen in de praktijk. Onze dealers worden niet opgeleid door theoreticussen, maar wel door mensen uit de praktijk... mensen die dagelijks actief zijn in het montagecentrum van LPG Techniek Van Meenen.

Waarom beter bij Van Meenen of zijn dealers dan bij de concurrentie?
Als berijder van een door ons geconverteerde auto zult u merken:

  • dat er geen verschil waarneembaar is tussen het rijden op benzine of LPG;
  • dat er geen extra onderhoud of afstelling noodzakelijk is en u zich dus kunt houden aan de oorspronkelijke service intervallen;
  • dat er geen risico op back-fire is bij de gasinjectiesystemen;
  • dat het systeem ongevoelig is voor omgevingsfactoren als warmte, koude, droogte, vochtigheid en hoogte;
  • Voor verschillende merken hebben wij ruimtebesparende ringtanks beschikbaar, die op de plaats van het reservewiel worden gemonteerd.
Naast het feit dat u geld zult sparen aan onderhoud en verbruik, zal u dat ook nog eens doen bij de installatie. De installatiekosten zijn buiten de prijzen van de concurrentie. LPG Techniek Van Meenen importeert rechtstreeks. Doordat wij zonder tussenleveranciers werken bespaart u zich al hun commissies. Laat u online een prijsofferte maken en uw voordeel berekenen.
Naar 100% Van Meenen.

Webmaster

LPG Autogas Van Meenen tank België Eeklo Belgium keuring goedkoop promotie koopje installateur installatie inbouw goedkoop promotie Van Meenen tank België Eeklo Belgium goedkoop promotie