Bigas Autogas Systems  - Sequential Gas Injection

U.SA. IMPORT, Zaakvoerder: K. De Cremer
Bruinbekestraat 78, B-9620 Schellebelle
Tel. +32 (0)9 369 16 28 - Fax +32 (0)9 369 93 68 - GSM 0475 85 41 91

Erkend LPG-installateur Bigas

 

U.S.A. IMPORT - import van Amerikaanse wagens.

U.S.A. IMPORT importeert rechtstreeks uit de Verenigde Staten en biedt u een ruime keuze aan pick-ups, vans, oldtimers, muscle- en custom cars... van o.a. GMC, Dodge, Chevrolet, ... Ook voor wisselstukken voor deze wagens kan u bij ons terecht.

Wij zoeken voor u.

U.S.A. IMPORT beschikt bovendien over de nodige expertise en contacten om uw droomwagen voor u in de States op te snorren.

Bent u op zoek naar een specifieke American car? Hebt u in een magazine of op het internet uw droomwagen gezien? Laat het ons weten, dan zoeken wij hem voor u.

U kan ons contacteren door een mail te sturen naar info@usa-import.be.

 

U.S.A. IMPORT: Big in U.S.A. parts.

Amerikanen automobielen uit de jaren vijftig, zestig en zeventig zijn populair onder de liefhebbers van luxe en glamour. Maar als er iets kapot gaat, hoe kom je dan aan onderdelen?

U.S.A. import heeft een grote voorraad aan nieuwe en okkazie onderdelen van Amerikaanse wagens.

USA-IMPORT - Copyright © 2004 - Alle rechten voorbehouden. USA-IMPORT kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster: Usa.import.cremer@pandora.be