Bigas Autogas Systems  - Sequential Gas Injection

U.SA. IMPORT, Zaakvoerder: K. De Cremer
Bruinbekestraat 78, B-9620 Schellebelle
Tel. +32 (0)9 369 16 28 - Fax +32 (0)9 369 93 68 - GSM 0475 85 41 91

Erkend LPG-installateur Bigas

 

 

SGIS Plus (Sequential Gas Injection System Plus) is het nieuwe systeem ontworpen door Bigas voor sequentiële electronische injectie van LPG.

Inleiding | Werking | Eigenschappen | Componenten | Voordelen

Afwerking | Bigas

Inleiding

De technische ontwikkelingen op het vlak van auto-electronica en benzinemotoren verlopen sneller en sneller. Moderne benzinemotoren zijn uitgerust met een sequentieel multipoint benzine-injectiesysteem die via een CAN-bus systeem samenwerkt met de volledige voertuigelectronica.

Het antwoord van Bigas op deze technische ontwikkelingen is het Bigas SGIS PLUS-systeem. Dit is een high-tech multipoint sequentieel in line LPG-injectiesysteem, dat tijdens een ontwikkelingsperiode van 6 jaar door Bigas geheel in eigen huis is ontwikkeld.

Het SGIS PLUS-systeem garandeert u optimale motorprestaties en constant lage uitlaatgasemissies in combinatie met een zeer concurrentiële prijs. Het nieuwe Bigas-injectiesysteem is één van de weinige systemen momenteel op de markt die in staat is om zonder problemen te communiceren met de ECU'S van EURO-4 motoren. Absolute noviteit zijn de nieuwe geruisloze LPG-injectoren die het LPG pulsvorming en getimed voor iedere cilinder apart injecteert.

USA-IMPORT - Copyright © 2004 - Alle rechten voorbehouden. USA-IMPORT kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster: Usa.import.cremer@pandora.be