Bigas Autogas Systems  - Sequential Gas Injection

U.SA. IMPORT, Zaakvoerder: K. De Cremer
Bruinbekestraat 78, B-9620 Schellebelle
Tel. +32 (0)9 369 16 28 - Fax +32 (0)9 369 93 68 - GSM 0475 85 41 91

Erkend LPG-installateur Bigas

 

 

Bigas International Autogas Systems

"Bigas International Autogas Systems" behoort reeds meer dan twintig jaar tot de selecte groep van toonaangevende ondernemingen op het gebied van autogas.

BIGAS heeft altijd een prominente positie gehad in de ontwikkeling, productie en distributie van LPG-systemen voor personenwagens.

BIGAS ontwikkelt en produceert alles in eigen huis. Wat haar de kans geeft om gepast in te spelen op een snel evoluerende automarkt. Een team van ingenieurs werkt voortdurend aan de innovatie haar producten.

Bigas beschikt over een ultramodern machinepark en testcentrum voorzien van de nodige rollentestbanken en diagnoseappartuur.

USA-IMPORT verzekert u een kwalitatief hoogstaande LPG-installatie, afgestemd op uw wagen. Dit wordt ondermeer verwezenlijkt door de nauwe samenwerking met de ingenieurs van BIGAS.

USA-IMPORT - Copyright © 2004 - Alle rechten voorbehouden. USA-IMPORT kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster: Usa.import.cremer@pandora.be