Bigas Autogas Systems  - Sequential Gas Injection

U.SA. IMPORT, Zaakvoerder: K. De Cremer
Bruinbekestraat 78, B-9620 Schellebelle
Tel. +32 (0)9 369 16 28 - Fax +32 (0)9 369 93 68 - GSM 0475 85 41 91

Erkend LPG-installateur Bigas

 

Bekroond voor de beste kwaliteit en nauwkeurigste afwerking.

LPG_renault_Kangoo

LPG Flash Lube systeem


 

De afwerking van de LPG-installatie

Alle electrische verbindingen worden steeds gesoldeerd en voorzien van een krimpkous. Vocht en water hebben geen vat op de elektrische installatie. Ook niet na jarenlang gebruik.

De electrische installatie wordt zeer nauwkeurig afgewerkt door middel van kabelgeine. Wij gebruiken dezelfde kabelgeine als deze welke origineel in uw wagen is ingebouwd. De LPG-installatie is in vele gevallen bijna onzichtbaar.

Onderaan de wagen wordt de gasleiding geplaatst. De onderkant van de wagen wordt op de bevestigingsplaatsen volledig tegen roest behandeld met een speciale undercoating.

De plaats van de buitenvuller wordt met u besproken en wordt zo discreet mogelijk of onzichtbaar geplaatst, zodat uw wagen niet beschadigd wordt.LPG Buitenvuller

De brandstofkeuze schakelaar kan in de meeste gevallen op de plaats van een origineel dekseltje in het dashboard worden gemonteerd. Daardoor lijkt het alsof deze schakelaar origineel tot de wagen behoort. Wij kunnen de schakelaar eveneens onzichtbaar monteren, zoals u het wenst.

De brandstofkeuze wordt op de schakelaar weergegeven door twee LEDS: Rood voor benzine, geel voor LPG. Deze schakelaar duidt eveens de tankhoeveelheid aan via vier groene en één rode LED.

USA-IMPORT - Copyright © 2004 - Alle rechten voorbehouden. USA-IMPORT kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor onjuistheden in deze website. Het is desondanks wel de bedoeling om deze website zo accuraat mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft, aarzel niet en stuur een mailtje naar de webmaster: Usa.import.cremer@pandora.be